start                                                                                                                                                               contact

THIJS VOOR TAAL           


Algemene voorwaarden Thijs voor Taal     General conditions Thijs voor Taal


  BEL ME TERUG

Spreekangst, allergie, trauma, psychosociale klachten


Bij verandering, spreekangst, trauma, psychosociale klachten en niet aangeboren allergie kan coaching de oplossing zijn. Jij leert om te gaan met je klachten, zodat ze verdwijnen of op zijn minst hanteerbaar worden.


Mediation


In conflictsituaties is het voor de betrokkenen beter om samen een oplossing te vinden. Er is een oplossing die recht doet aan beide partijen.


Lees ook:


Zij kregen al een duwtje in de goede richting!


Annette Thijs is:


Mail of bel me (06 26604493)

of maak direct een afspraak!

Wanneer is het tijd voor coaching?Wie wijst je de weg? Jijzelf!


Je kunt meer dan je denkt. Door coaching leer je je situatie rustig te overzien en keuzes te maken. Dan kun je de verandering die nodig is in gang zetten.


Wat houdt je tegen en wat helpt je?


Door vragen te stellen en te luisteren denk ik met je mee. Wat zou je willen doen? En wat houdt je tegen om dat te doen?

We gaan samen op zoek naar de hulpbronnen die je nodig hebt om te kunnen groeien. Die hulpbronnen zijn er altijd. Je persoonlijke motivatie speelt daarin een belangrijke rol, ook als je nog niet weet wat die motivatie eigenlijk is. Ik help je je eigen waarden en die van anderen in te zien. Daardoor kun je op anderen afstemmen zonder je eigen wensen uit het oog te verliezen.

Coaching


Je kunt meer dan je denkt. Gun jezelf een duwtje in de goede richting!