start                                                                                                                                                               contact

THIJS VOOR TAAL           


Algemene voorwaarden Thijs voor Taal     General conditions Thijs voor Taal


  BEL ME TERUG

Schrijven, redigeren, corrigeren


Je hebt een tekst nodig, maar je hebt geen tijd voor een taaltraining of voor die laatste puntjes op de i 's. Of je doet liever iets wat je echt leuk vindt of waar je beter in bent. Je tekstschrijver/redacteur op afstand schrijft, herschrijft of corrigeert je teksten. Je kunt daarbij denken aan:Als je tekst al klaar ligt, corrigeer ik hem op spelling, zinsbouw, tekstopbouw en begrijpbaar, aansprekend taalgebruik.

Tekst


Ik schrijf of redigeer je tekst snel en vakkundig. Daarmee kun je veel tijd besparen!

Boek en recensie


Heb je een boek geschreven? Helaas zorgt niet elke uitgever voor de correctie van fouten, die er ongetwijfeld in je manuscript zijn geslopen. Zelf heb je het al zo vaak nagekeken, dat je inmiddels over de fouten heen leest. Dan zorg ik voor een professionele eindredactie en schrijf als je dat wilt ook een recensie voor je welkome publiciteit.


Vormgeving


Ik verzorg ook de lay-out als je dat wilt, zodat je teksten er verzorgd uitzien. Voor een professionele vormgeving werk ik samen met grafici.

Vertalingen


Neem voor vertalingen van en naar alle talen contact op met Big Ben Translations te Nieuwegein.